Werkwijze van Ria Visscher

Ria Visscher werkt voornamelijk uit eigen creativiteit. De ideeen ontstaan en worden vereeeuwigd. Werken kunnen ook ontstaan uit een opdracht. U kunt dan als opdrachtgever uw wensen en eisen met Ria Visscher bespreken waardoor kunst een persoonlijk karakter krijgt.

Werken in opdracht
Ria Visscher heeft diverse opdrachten uitgewerkt. Opdrachten voor een schilderij voor een bruidspaar of een club die een jubileum te vieren heeft. Ook werken in een kleurstelling of onderwerp kunnen op verzoek gemaakt worden.

Mocht u een wens voor een schilderij hebben dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Ria Visscher. Stuur via de site een e-mail met uw wensen en eisen. Ria Visscher neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden met u te bespreken.Bestaande werken bekijken
Bestaande werken kunt u op afspraak bekijken. Ria Visscher's werk siert permanent de muren van onder andere het fitness centrum Fysio Fitness Visscher, Ruigenhoeksedijk 21 te Groenekan (www.ffvisscher.nl). Ook in het atelier op Ruigenhoeksedijk 43 te Groenekan kunnen diverse schilderijen worden bekeken. Zoals u op de startpagina al heeft kunnen lezen, Ria Visscher's werk is ook in trek op diverse beurzen en GalerieÎn. Om specifiek werk van Ria Visscher te bezichten kunt daarom beter een afspraak maken.

Mail naar ria.visscher@xs4all.nl


Terug